Iskallt ute, nu är nog vintern på ingång med stormsteg.
Vad kan vara mysigare än att kura in sig i soffan, tända ljus och äta något gott en kall och mörk vinter kväll?!
I Love it!!!
Här kommer ett underbart gott och toppen tips på lördagssnacks
Friterad babybel med chili.
Har blivit inspirerad vid flera tillfällen på olika sidor på nätet, var bara tvungen att testa och jag älskar det.
Kommer absolut att göra om detta med ev. olika kryddningar och ostar.
Mys på i det kalla alla fina!
Kram Dee!
Friterad babybel med chili...
Babybel ostar
2 ägg
Mandelmjöl
Fläsksvålar (barbecue smak)
Chilipulver ( efter egen smak)
Rapsolja (till fritering)
Vispa upp äggen i en liten skål blanda i chilipulver.
Kör fläsksvålarna i matberedaren.
Doppa osten först i ägg sedan i mandelmjöl, doppa ännu en gång i ägg och avsluta med "fläsksvålskrossen" så enkelt förklarat, doppa i:
Ägg/ mandelmjöl/ ägg/ fläsksvålar
Fritera i rapsolja till de får fin färg.
Servera med stark salsasås.
OMG OMG OMG det här måste jag testa (fast utan fläsksvål då jag inte äter kött)! :D
SvaraRadera