Börjar jobba sent så jag och lillan passar på att bara strosat ikring här hemma och njutit av livet, av varann och självklart ska vi njuta av god mat!!
Här kommers dagens lätta mattips...
Kryddig kycklingfilé med stekta haricoverts ...
Hoppas ni tycker om det!
Kram Dee!!
Kryddig kycklingfilé med stekta haricoverts.
4 kycklingfiléer
Grillkrydda (efter smak)
Vitlökspulver (efter smak)
1-2 msk sambaloelek (beror på hur starkt man vill ha det)
Haricoverts ( så mycket man själv vill ha)
Marinera kycklingfiléerna med grillkrydda, sambaloelek och vitlökspulver.
Låt stå och dra en stund.
Stek upp i olja och äkta smör i stekpanna till filéerna fått fin färg, låt sedan steka på låg värme under lock.
När kycklingen är klar släng i haricovertsen och låt dem stekas ihop med kycklingen några minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar