Jag fortsätter jobba på sen blir det hem till min lilla sjukling som fått "falsk krupp" stackars liten är så jätte dålig, håller både tummar och tår att det snart vänder.
Här kommer ett toppen tips på en lätt lagad och jätte god söndagsmiddag.
Benfri kotlett med smörstekta skogschampioner och brysselkål i gräddsås...
Ta hand om er och hoppas ni får vara friska!!
Kram Dee!!!
Benfri kotlett med smörstekta skogschampioner och Brysselkål i gräddsås.
4 st kotletter
Grillkrydda/ salt
Skogschampioner
Färsk Brysselkål i nät (ca 500g)
1 dl grädde
2 msk kalvfond (touch of taste)
Bearnaisesås
Krydda kotletterna helt efter egen smak med grillkrydd, stek upp i rapsolja och äkta smör.
Stek upp skogschampionerna i samma olja och smör som kotletterna, salta lite om ni tycker det behövs.
Koka brysselkålen i 10-15 min, ha i touch of taste kalvfond i vattnet.
Sila Brysselkålen och stek upp i rikligt med smör i panna.
Krydda med salt, vitlök och häll till sist i 1 dl grädde.
Låt små puttra på låg värme i 5-10 min.
Servera med bearnaisesås.
Smaklig måltid..
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar