Dagens tips!
Blomkålsbullar med kryddig kycklingfilé.....
Väldigt lätt och smidigt att laga och mycket uppskattat hemma hos oss.
Jag serverade överblivna blomkålsbullar dagen efter med hallon och blåbär och det var också jätte gott.
Låt fantasin flöda gott folk det är ofta den som begränsar!
Sköt om er! och håll er friska!
Kram Dee!!!
Blomkålsbullar med kryddig kycklingfilé.... 2-3 port.
1/2 blomkål
3 ägg
1 dl riven Goudaost
Salt, peppar (efter smak)
3-4 st kycklingfiléer
Salt, vitpeppar, curry, oregano (efter smak)
Kör blomkålen i matberedaren till det ser ut som blomkålsris.
Blanda i ägg, ost, kryddor och rör om ordentligt.
Stek upp på medelvärme i rapsolja och smör i stekpanna till de fått fin färg.
Skåra och krydda kycklingfiléerna, stek upp i olja eller smör.
När de fått fin färg, häll på en burk cremefraiche och låt puttra på svag värme 10-15 min.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar