Happy Valentines day ❤️ alla fina där ute.
Här kommer en goding i repris som är lite alla hjärtans dag uppiffad.
Kladdig chokladkaka ala lchf med nutellafrosting.....
Jätte god och blev riktigt fin.
Ha en underbar dag och passa på att njuta av nära, kära och massa gott!
Kram Dee....
4 ägg
100 g mörkchoklad (minst70%)
2 dl mandelmjöl
1 dl sukrin melis
100 g äkta smör
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
Vispa ägg och sukrin fluffigt.
Smält chokladen och smöret ihop i micron, kör korta stunder och rör om varje gång.
Tillsätt de övriga ingredienserna i ägg och socker smeten.
Rör till sist försiktigt ner choklad och smör blandningen.
Grädda i en smord springform på 175 grader i 15 min mitt i ugnen.
Låt kakan svalna.
Nutellafrosting.....
1,5 dl kaymak
1,5 dl nutella (hemgjord, recept finns i tidigare inlägg)
3 msk sukrin melis
Blanda alla ingredienser i matberedaren eller med stavmixer som funkade utmärkt.
Blev en riktigt fin och len frosting.
Skär ut önskad storlek på kakbitar ur chokladkakan, jag tog ett litet glas och fick ut fina runda bitar.
Varva med nutellafrosting och chokladkaka i två lager och avsluta med hallon, hackade hasselnötter och pudra på lite sukrin melis..
Hoppas det smakar!!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar