Här kommer dagens lunchtips....
Kycklingfilé och bacon i gräddsås med shiratakinudlar....
Tänk att något så lätt kan vara så gott!!
Ta hand om er och njut av solen!
Kram Dee.....
Kycklingfilé och bacon i gräddsås med shiratakinudlar.... 2 port.
2 st kycklingfiléer
1 pkt bacon
Svartpeppar, chili, salt, oregano (efter egen smak)
2 pkt shiratakinudlar
125 g körsbärstomater
2 dl grädde
Dela kycklingfilén och bacon i bitar, krydda och stek upp i panna i en liten smörklick.
När kycklingen fått önskad färg tillsätt grädde och smaka av om ev. lite mer kryddor behövs.
Låt små puttra 10 min och lägg sedan i shiratakinudlarna och körsbärstomaterna.
Låt sjuda ytterligare 5-10 min.
Toppa med lite oregano och ev lite parmesan.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar