Hoppas ni sovit gott och har massa kul att se fram emot idag.
Själv ska jag bara ta det lugnt och slappna av.
Njuta av livet här och nu.
Självklart blir det mys och lite gott att äta också.
Idag ska vi njuta av hallonpannacotta med stekta mandlar i smör och kanel, toppat med lite blåbär!!!
Detta får ni bara inte gå miste om!!
Ha en underbar dag och ta hand om er!
Kram Dee!!
Hallonpannacotta med stekta mandlar i smör och kanel, toppat med blåbär.
Hallonpannacotta.
3 dl vispgrädde
2 krm vaniljpulver
2 msk sukrin melis
1 dl Hallon
2 st gelatinblad
Lägg gelatinbladen i kallt vatten, låt stå medan du förbereder resten.
Blanda grädde, vaniljpulver, hallon och sukrin, koka upp under omrörning.
Så fort det börjar koka är det klart.
Sila pannacottan så hallonresterna inte är kvar och låt svalna några minuter.
Rör ner gelatinbladen och blanda ordentligt.
Häll i portionsskålar och låt stå i kylskåp några timmar eller till pannacottan stelnat.
Stekta mandlar.
2 msk smör
1 dl mandlar (grov hackade)
3 tsk sukrin melis
Kanel (efter egen smak)
2 msk frysta blåbär
Smält smöret och häll i mandlarna, strö på 3 tsk sukrin melis och kanel.
Låt puttra någon minut.
När det är klart blanda i blåbären och rör om försiktigt.
Låt svalna.
Ser ljuvligt ut!!!!
SvaraRadera