HFF P05 tog sig till kvartsfinal i cupen. Förlust mot AIK och det var riktigt tufft motstånd!!
Bra kämpat och vi är riktigt stolta över killarna.
En stor eloge till alla fantastiska föräldrar, familj och vänner som varit med och stöttat.
Ni är helt fantastiska och jag tror att denna helg kommer vara ett fint minne för våra grabbar!!
Nu är det bara att ta igen sig imon börjar allvaret igen, back to reality!
Här kommer ett recept på en jätte god LCHF mazarinpaj!!
Sköt om er!
Kram Dee!!
LCHF mazarinpaj.
Pajdeg.
200 g äkta smör (rumstemperatur)
1 dl sukrin melis
2 ägg
6 dl mandelmjöl
4 msk kokosmjöl
Blanda ingredienserna ordentligt och bre
ut degen i önskad form, låt vila i kylen 30 min.
Fyllning.
6 dl mandelmjöl
1,5 dl sukrin melis
150 g smör
3 ägg
5 msk grädde
Blanda ordentligt, fyll pajskalet med mazarinfyllningen.
Grädda pajen i 25-30 min på 175 grader långt ner i ugnen.
Låt kakan stå kvar i ugnen ytterligare 15 min på eftervärme.
Låt pajen svalna och toppa med glasyr.
Glasyr.
3 dl sukrin melis
3 msk vatten
5 droppar citron
Blanda till glasyren blir fin och jämn.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar