Den funkar i princip till allt och kan stå i kylen flera dagar utan att den smakar illa.
Finns ett ex. antal olika sätt att göra den på och man kan variera både kålsorter och kryddor.
Här kommer ett super gott recept på
Coleslaw ala LCHF...
Detta recept använder jag alltid mig av och jag har inte i lök då jag inte är så förtjust i det.
Ha det gott och glöm inte ta det lugnt i julstressen!
Kram Dee!
Coleslaw ala LCHF....
1/2 vitkål (ganska liten)
1/4 rödkål (ganska liten)
4 msk rapsolja
2 st morötter (mellan stora)
1 1/2 dl cremefraiche
1 1/2 dl majonäs
4-5 msk dijonsenap
1 tsk citronsaft
Örtsalt (efter egen smak)
Salt (efter egen smak)
Svartpeppar (efter egen smak)
Strimla kålen fint och riv morötterna.
Blanda ihop de övriga ingredienserna i en egen skål och häll sedan över allt på kålen och morötterna.
Krydda efter egen smak och blanda ordentligt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar