Så känslan infinner sig!!
Här kommer ett recept på
Gräddiga haricoverts med kanel..
Som definitivt kommer vara med på vårt julbord i år.
Smakar underbart gott och luktar jul..
Så härligt!!
Hoppas ni kommer gilla det!
Sköt om er!
Kram Dee!!
Gräddiga haricoverts med kanel.
800 g haricoverts (fryst)
2-3 msk äkta smör
1 msk sukrin gold
2 msk kalvfond
2 dl grädde
1-2 krm kanel
Stek haricovertsen i smör på hög värme i en stekpanna.
Tillsätt sukrin och kalvfond när haricovertsen fått lite färg och vätskan försvunnit.
Häll över grädde och krydda med kanelen.
Låt koka upp.
Sänk värmen och låt allt puttra i 2-3 min.
Super gott till skinka och köttbullar.
Smaklig måltid!
Ser så gott ut!!!
SvaraRadera