Var riktigt gott och jag hade kryddat den perfekt så kände ingen konstig bismak eller något annat konstigt.
Här kommer dagens middagstips!
Klyftkålrabbi med stekt lax och avocado/ gurk guacamole......
Trevlig helg alla fina!
Kram Dee!!
Klyftkålrabbi med stekt lax och avocado/ gurkguacamole.....
2 st kålrabbi
2 st laxfileer
Skala och skär kålrabbin i lagom stora klyftor.
Krydda med salt, svartpeppar, dragon och släng på lite rapsolja.
Blanda ordentligt, lägg på plåt och in mitt i ugnen på 220 grader i 50-60 min.
Krydda laxfileerna med salt och citronpeppar och stek upp dem när kålrabbin börjar bli klar.
Avocado/ gurk guacamole..
2 avocado
2 vitlöksklyftor
Salt (efter smak)
2 msk cremefraiche
1/2 gurka
Mosa avocadon med gaffel och pressa i vitlöksklyftorna, blanda i resterande ingredienserna.
skär till sist mer gurkan i halvmåne bitar och rör ner i röran.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar