Är jätte god till blomkålsris, shiratakinudlar eller varför inte lite sallad och en nybakad LCHF fralla att doppa i den goda såsen.
Hoppas det smakar!
Kram Dee!!
Kycklingcurry gryta
2-3 kycklingfiléer
1 grön paprika
10 championer
Grillkrydda ( efter smak)
Salt (efter smak)
2 tsk curry
Vitlök (efter smak)
Skär filéerna i önskade bitar, krydda med lite grillkrydda. Stek filébitarna hastigt i rapsolja i panna, lägg i paprikan, vitlöken, curryn och championerna och stek allt ihop till det får lite färg. Sänk temperaturen och tillsätt kokosmjölk (det tjocka vita på toppen och 2-3 msk av det genomskinliga vattnet). Smaka av och krydda lite vid behov. Låt puttra ytterligare 10 min på låg värme!
Voala middagen är serverad!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar