Känner mig tjock i halsen och riktigt täppt i näsan....
Usch inte min dag idag känner jag.
Alla har vi väl såna här dagar någon gång då man bara skulle vilja ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet.....
Såna här dagar är det verkligen toppen med matrester!!!
Vi passar på att äta upp all mat som blivit över och det gör vi alltid då jag absolut avskyr att slänga mat.
Så till barnen blir det pasta med köttfärssås och jag äter likadant men jag byter ut pastan mot shiratakinudlar, det är något jag ser till att alltid och då menar jag alltid ha hemma.
Jag älskar pasta och när jag blir sugen på det så äter jag shirataki, något jag verkligen rekommenderar.
De är gluten och laktosfria och innehåller i stort sett inga kolhydrater.
Smaken och konsistensen måste jag erkänna är väldigt olik vanlig pasta men man vänjer sig faktiskt vid det mesta.
De är helt smaklösa så jag försöker alltid att krydda till maten lite extra så man får smak på det.
Shiratakinudlar finns nog att köpa i de flesta mataffärer nu.
Jag beställer dock mina på bodystore i 10- pack och där finns de i olika former om man säger så, som bandspagetti, tunna nudlar, små pärlor som påminner om ris. Helt perfekt!!
Här kommer lite kort info om shiratakinudlar som jag hittade på nätet och två enkla rätter som jag slängt ihop av rester vi haft hemma.
Ha en bra dag gott folk!!
Kram Dee!!
Shirataki bandspagetti!!
Shirataki bandspagetti med wokgrönsaker och grillad kyckling!
Shirataki bandspagetti med köttfärssås och massa parmesanost!!
Har man lite tid över varför inte steka upp färska grönsaker som zuccini, paprika, broccoli, championer mm och bara slänga i shirataki, krydda efter smak och lite kokosmjölk...
Lätt och underbart gott!!
Tar typ 10-15 min att göra!!
Smaklig måltid!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar