En av mina absoluta favoriter för tillfället, gott att ha till fisk, kött, kyckling eller om man vill ha vegetariskt servera ihop med en god sallad!
Här kommer dagens tips
Kålrotspomes med torskfilé och kallsås.....
Kålrotspomes med torskfilé och kallsås...
Kålrot
Torskfilé
2 dl cremefraiche
1 krm citronpeppar
Färsk basilika (hackad)
Salt, dragon, allroundkrydda (Urtekram), oregano, vitlök (efter smak)
Rapsolja
Skär upp önskad mängd kålrot i stavar, lägg i smord form och krydda med salt, dragon, allroundkrydda, oregano vitlökspulver och till sist några msk rapsolja och blanda ordentligt.
In mitt i ugnen på 200 grader i ca
1h.
Krydda torskfilén med salt, citronpeppar och några droppar citronsaft.
Stek upp i några msk rapsolja i panna till de får fin stekyta.
2 dl cremefraiche
1 krm citronpeppar
1 tsk allround krydda (Urtekram)
Några blad färsk basilika (fin hackad)
Blanda alla ingredienser och låt stå i kylen
20-30 min före servering.
Smaklig måltid....
Den var hur grym som helst!!
SvaraRadera