Hoppas ni ser fram emot ett toppen 2016 med massa nya möjligheter, nya drömmar och erfarenheter....
Här kommer årets första lunch/ middagstips...
Krämig lax och kålrabbipyttipanna med ägg..
massa fler recept kommer dyka upp under året och jag
hoppas ni ser fram emot goda och nyttiga recept, det finns endel på lager nu...
Låt er inspireras!
Kram Dee!!
Krämig lax och kålrabbipyttipanna med ägg...
1 kålrabbi
3 morötter
1 gul lök
1 dl grädde
400 g lax
2 tsk allroundkrydda (Urtekram)
Salt och citronpeppar (efter smak)
Skär kålrabbin och morötterna i lagom stora tärnor, hacka löken.
Börja med att steka upp kålrabbin i rapsolja och smör i några minuter, tillsätt sen morötterna och till sist löken, krydda med allroundkrydda.
Stek allt till det fått fin färg.
Tillsätt grädden, låt koka upp och ställ åt sidan medan fisken tillagas.
Skär laxen i lite större tärningar, krydda med lite citronpeppar och salt.
Stek upp i rapsolja och smör ganska hastigt.
När fisken fått fin stekyta blanda den med grönsakerna försiktigt så inte fiskbitarna går sönder.
Servera med stekt ägg...
Perfekt när man börjar träna 👍
SvaraRaderaProvade receptet och det var jätte gott.
SvaraRadera